A  Spartan Training egy sokrétű FUNKCIONÁLIS EDZÉSMÓDSZER mely eredetileg küzdősportolók, harcművészek fizikai képességeinek fejlesztésére lett megalkotva, mely hatékonysága miatt később önálló edzésmódszerré vált.

  • Jellemzői közé tartozik a széles eszközkészlet, a fizikai képességek közül pedig kiemelt figyelmet kap az erő-állóképesség és a robbanékonyság fejlesztése. Az erőnléti gyakorlatok pszichikai részekel is kiegészülnek ("Soha ne add fel!")
  • Edzéseinken kiemelt hangsúlyt fektetünk a különböző TRX és Kettlebell gyakorlatok helyes elsajátítására, mely minden további fejlődés alapja!
  • A technikai sajátosságokon túl, a hozzáállás teszi egyedivé a Spartan módszert. Vagyis itt nem csak a fizikai edzésekről szól a dolog, hanem a megfelelő motiváció megtalálásáról és a saját korlátok ledöntéséről is!
  • Nálunk megtanulod tudatosan használni a  tested, és azt, hogy hogyan legyél fitt és egészséges! Legyen az egy verseny vagy egy sötét sikátor mélye, mi megmutatjuk hogyan hozd elő magadból a legtöbbet!
Spartan Training - a komfortzónán túl

 

 

spartandarky@gmail.com!